Type 2 Kamer appartement, Uitverkocht

Op de kop van het eiland wordt straks dé peiler van het eiland gerealiseerd; een appartementencomplex ontworpen door More for You architecten. Hier heb je straks keuze uit 32 appartementen, verdeeld over 3 verschillende types. Met haar verscheidenheid in baksteen en materialisering komt haar statige karakter straks prachtig tot zijn recht. Alle appartementen krijgen een ruim balkon (deels op het zuiden) en een uniek uitzicht over het water. De bijzondere topappartementen en penthouses krijgen zelfs een balkon van ruim 17 m² op het zuiden.  Kies straks jouw droomappartement met jouw ideale grootte en ligging. De oppervlaktes variëren tussen de ca. 53 m² en ca. 170 m². Voor ieder wat wils. Alle appartementen beschikken over een gesloten berging op de begane grond, kwalitatieve keuken en sanitair en vloerverwarming. 
De indeling van het complex is als volgt: 1 twee-kamerappartement, 27 drie-kamer appartementen en 4 top-appartementen (vier kamers).

Ben je nieuwsgierig geworden over één van de appartementen? Neem dan gelijk contact op met de makelaar. Zij kunnen je alles vertellen over de ligging, kwaliteit en planning. Willemsen Makelaars: 026-445 27 51

Eigenschappen

  • Uitverkocht
  • Appartement
  • 53 m² woonoppervlakte
  • 2 kamers
Ik heb belangstelling

Prijzen van type 2 Kamer appartement

Alle woningen zijn verkocht.

kavelkaart

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Beelden van type 2 Kamer appartement