EimersEiland
Hier komen straks 65 prachtige woningen

Wonen op een schiereiland

EimersEiland is een schiereiland in de Immerlooplas in Arnhem-Zuid, vlak naast de wijk Eimersweide. Hier woon je bijna volledig omringd door water. Midden in de natuur, maar met alle voorzieningen in de buurt zoals de winkelcentra Kronenburg en De Drieslag. Maar ook Sportcentrum De Grote Koppel, het Gelredome en natuurlijk de Arnhemse binnenstad op slechts 10 minuten fietsafstand. Scholen en sportclubs zijn allemaal vlakbij.

Appartementen en eengezinswoningen

Op de kop van het eiland komt een prachtig appartementencomplex te liggen met 32 appartementen. Een unieke plek in Arnhem met een vrij uitzicht over het water. Verder komen er complete en betaalbare hoek- en tussenwoningen met drie slaapkamers, een zolder en een diepe tuin, de meeste gericht naar het water.  Daarnaast komen er bijzondere accentwoningen, die meer ruimte bieden door een volledige derde verdieping waardoor er zelfs 5 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Alle woningen zijn ondertussen  verkocht.

Voor echte levensgenieters

Echte levensgenieters die houden van rust, maar ook faciliteiten in de buurt willen hebben zullen hier hun woongenot kunnen ophalen. EimersEiland is een comfortabele plek waar het ongedwongen wonen is. Met volop speelruimte voor de kinderen en een zee aan leefruimte op de rand van stad en land. Want juist dát is de charme van wonen op een eiland.

Beelden van EimersEiland Arnhem-Zuid

Het woningaanbod