Jouw Eengezinswoning
omringd door water.

eengezinswoningen

De 33 eengezinswoningen zijn er in 2 varianten, een eengezinswoning met ruime woon- en eetkamer, 3 slaapkamers en een zolder met een oppervlakte van ca. 109 m² en de ‘accent’ woning; 3-laags, ruime woon- en eetkamer, 4 slaapkamers en een mogelijkheid voor een 5de slaapkamer op de bovenste verdieping van circa 126 m². Beide types worden als tussenwoning en hoekwoning aangeboden. Alle woningen liggen in kleine blokjes speels over het eiland verdeeld en zijn zo gesitueerd dat bijna alle achtertuinen uitzicht krijgen over het water. Beleef het water en uitzicht optima forma! In het hart van het eiland ontstaat hierdoor veel ruimte voor parkeren en speelgelegenheid voor de kinderen.

Je koopt op EimersEiland een complete woning inclusief kwalitatieve keuken en sanitair. Op de begane grond wordt vloerverwarming aangelegd als hoofdverwarming.

 

kavelkaart Eengezinswoningen

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Eengezinswoning

De 33 eengezinswoningen zijn er in 2 varianten, een eengezinswoning met ruime woon- en eetkamer, 3 slaapkamers en een zolder met een oppervlakte van ca. 109 m² en de ‘accent’ woning; 3-laags, ruime woon- en eetkamer, 4 slaapkamers en een mogelijkheid voor een 5de slaapkamer op de bovenste verdi... Verder lezen »

Eigenschappen

Hoekwoning, Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 109 m²
Kamers: 3
Meer informatie »

Accentwoning

De Accentwoning is een drielaagse gezinswoning met plat dak met een woonoppervlak van maar liefst 126m². De woning heeft een ruime woon- en eetkamer, vier slaapkamers en de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer op de bovenste verdieping. Er komen straks vijf Accentwonigen op EimersEiland.... Verder lezen »

Eigenschappen

Hoekwoning, Rijwoning
Uitverkocht
Woonoppervlak: 126 m²
Kamers: 4
Meer informatie »